Vágólapra másolva!
A Szolnok nyerte a férfi vízilabda ob I döntőjének első mérkőzését az OSC ellen, a házigazda négy góllal győzött az egyik fél harmadik sikeréig tartó sorozat keddi nyitányán.

Eredmény, férfi Ob I., döntő, első mérkőzés:
Szolnoki Dózsa-Közgép VSC - A Híd-OSC-Újbuda 13-9 (4-3, 3-0, 3-3, 3-3)
Szolnok, 1000 néző
v.: Horváth Csaba, Molnár Péter
góldobók: Aleksic 3, Mitrovic 3, Varga Dániel 2, Vámos 1, Jansik 1, Tóth M. 1, Varga Dénes 1, Hangay 1, illetve Kayes 2, Bátori 2, Juhász 1, Gór-Nagy 1, Kovács 1, Graham 1, Salamon 1.

"Az első félidőben nagyon jól játszottunk. Talán az eredmény nem is tükrözi mennyire. Ekkor elmentünk négy-öt góllal, amit sikerült megtartottuk a végig. 1-0-ra vezetünk, semmi nem történt, szerdától készülünk a második találkozóra" - nyilatkozta a meccs után Cseh Sándor, a Szolnok vezetőedzője.

"A mérkőzés elején 2-2 után ellépett a Szolnok 7-3-ra, ekkor nem jött be semmi. Volt két-három olyan helyzetünk, amikor kapufáról pattant ki a labda a túloldalon pedig minden bejött. Gratulálunk a Szolnoknak, megtartották a pályaelőnyt, várjuk őket otthon" - mondta Vincze Balázs, az OSC edzője.

A második mérkőzést az újbudaiak otthonában, a Kondorosi úti uszodában vívja a két együttes pénteken, 20 órától.

Magabiztos Eger-siker

Ugyancsak kedden rajtolt el a férfi ob I bronzéremért kiírt, két győzelemig tartó párharc is, amelyben az Eger jutott lépéselőnyhöz: a Bitskey-uszodában magabiztos játékkal, 12 góllal nyert a Ferencváros ellen. A második mérkőzést pénteken, 17.45-től játsszák az FTC uszodájában, a Népligetben.

Eredmény, a bronzéremért, 1. mérkőzés:
ZF-Eger - Ferencváros 20-8 (5-1, 6-3, 3-2, 6-2)