Vágólapra másolva!
A MOL-Pick Szeged csapatkapitánya, Vadkerti Attila 16 év után a Veszprém elleni bajnoki döntő 2. mérkőzésén lép pályára utoljára csapatában. Juan Carlos Pastor nem számít tovább a balszélsőre. 

Vadkertinek meglehetősen kevés játéklehetőség jut a svéd Jonas Källman mögött, így ebből a szempontból nem meglepő a döntés, abból viszont annál inkább, hogy az ősszegedi szélső emblematikus figurája a szegedi kézicsapatnak.

„Juan Carlos Pastor vezetőedző nem számol vele a következő szezonban, így Jonas Källman mögé a balszélre új játékost szerződtetünk. Attila a klub nagy alakja, magyar bajnok és kupagyőztes, tagja volt a berlini csodacsapatnak, az EHF-kupát elhódító együttesnek – idézi Szögi Nándor operatív igazgatót a csapat honlapja.

A szegedi ikon a Veszprém ellen búcsúzik kedden Forrás: MTI/Kovács Anikó

Szögi hozzátette, a klubnál akarják tartani a játékost. „Mivel még egy éves szerződés köti a klubhoz, így keressük a megoldást, mindenképpen szeretnénk, hogy a csapat mellett maradjon. Kedden, a bajnoki döntő szegedi meccsén méltó módon szeretnénk elbúcsúzni az egyesület leghűségesebb játékosától.”