Vágólapra másolva!
Fekete Ádámnak a családja mellett a kosárlabda segített átvészelni az elmúlt hónapokat, és klubja, a Kaposvári KK visszavárja a vezetőedzőt a büntetése letöltése után is.

Fekete Ádám 2013 nyarán közlekedési balesetet okozott, miután elaludt vezetés közben. A balesetben egy ember meghalt, és az edző mindkét kislánya súlyosan, egyikük maradandóan megsérült. A bíróság egy hónappal ezelőtt hozta meg a jogerős ítéletet az ügyben,

Fekete Ádámot két év, négy hónap fogházbüntetésre ítélték, leghamarabb tizennégy hónap után szabadulhat.


"Hosszú folyamat volt nyilván, amíg az ember le tudja ezt magában rendezni, de amennyire lehetséges, felkészültem lélekben" - kezdte a BB1.hu-nak adott interjút a szakember, aki a 2013-as baleset után két szezont lehúzott a csapatnál, szerinte nagyon sokat segített neki az, hogy folyamatosan edzéseket kellett tartani, emellett tanított is egy gimnáziumban, így a munka mindig elterelte a gondolatait.

Fekete Ádám élete egyetlen pillanat alatt megváltozott Forrás: Delfinek.hu


Fekete szerint két családnak is tragédiát okozott. "A saját családomban is mindennap szembesülök vele, mivel a kislányom is nagyon súlyos, maradandó sérülést szenvedett, ami egész életére kihat.

Ez pedig az életem minden percében fájni fog.

Ő egy tüneményes, tízéves nagylány. Soha, egy másodpercig nem merült fel benne, hogy a kapcsolatunk megváltozzon. Ugyanolyan jó vagy talán még jobb, mint előtte. Hogy mi lesz később, arra most nem tudok válaszolni, de jelen helyzetben ez mindennél többet jelent nekem" - mondta Fekete Ádám, akit a klubja visszavár, miután letöltötte a büntetését.