Erre csak a legnagyobb sportolók képesek

LeBron James
CLEVELAND, OH - MAY 24: Jeff Teague #0 of the Atlanta Hawks goes up against LeBron James #23 of the Cleveland Cavaliers in overtime during Game Three of the Eastern Conference Finals of the 2015 NBA Playoffs at Quicken Loans Arena on May 24, 2015 in Cleveland, Ohio. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Jason Miller/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Cleveland Cavaliers a harmadik mérkőzést is megnyerte az Atlanta Hawks ellen az NBA keleti főcsoportjának a döntőjében. LeBron James elrontott tíz dobást, de nem esett össze, sőt.

A vasárnapi diadalból oroszlánrészt vállalt LeBron James, aki 37 ponttal, 13 gólpasszal és 18 lepattanóval segítette hozzá a hazaiakat az újabb győzelemhez úgy, hogy az első tíz dobását elrontotta.

Forrás: AFP/Gregory Shamus

A Hawksból sérülés miatt hiányzott a triplaspecialista Kyle Korver, míg Al Horfordot az első félidőben kiállították.

A Cleveland 2007 után kerülhet ismét nagydöntőbe,

míg James sorozatban ötödik fináléjára készülhet.

Jeff Teague csatája LeBron Jamesszel a palánk alatt Forrás: AFP/Jason Miller

Nyugaton a Golden State Warriors 3-0-ra vezet a Houston Rockets ellen, és a Cleveland-Golden State döntő már csak azért is biztosnak tekinthető, mert az NBA történetében még egyetlen csapat sem fordított meg egy párharcot 0-3-as hátrányból.

Keleti főcsoportdöntő, 3. mérkőzés:
Cleveland Cavaliers-Atlanta Hawks 114-111 - hosszabbítás után
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3-0 a Cleveland javára.