A Final Four bíróira panaszkodik a kieli edző

HORIZONTAL Coaches, Spanish Carlos Ortega (L) of MKB Veszprem is congratulated by Alfred Gislason (R) of THW Kiel on October 18, 2012 after their EHF Champions League match in Veszprem. Veszprem won 31-30. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Coaches, Spanish Carlos Ortega (L) of MKB Veszprem is congratulated by Alfred Gislason (R) of THW Kiel on October 18, 2012 after their EHF Champions League match in Veszprem. Veszprem won 31-30. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Élesen bírálta a játékvezetőket Alfred Gislason, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében negyedikként zárt német THW Kiel vezetőedzője.

"Egészen érdekes, hogy miként fújnak az egyik oldalra és miként a másikra. Tegnap a Veszprém ellen és a mai bronzmeccsen a Kielce ellen is több kétperces kiállítást kaptunk, mint ellenfelünk. Ez vicc. Úgy tűnik, a bírók a kézilabdától teljesen külön működnek" - közölte az izlandi tréner.

Alfred Gislason (j) gratulál Carlos Ortegának az elődöntő után Forrás: AFP/Attila Kisbenedek


A kieliek a két kölni meccsen összesen 11 kétperces büntetést kaptak.

A Veszprém szombaton 31-27-re verte az elődöntőben a német bajnokot, amely a vasárnapi helyosztón 28-26-ra kapott ki a lengyel Kielcétől.