Vágólapra másolva!
Görbicz Anita, az utóbbi két kiírásban Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC irányítója meglepetésedzést tartott az Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület U13-as leány csapatának.

A látogatás apropója a női BL budapesti négyes döntőjének névadó szponzora, az MVM, valamint Magyar és az Európai Kézilabda Szövetség által indított jótékonysági program, amelynek a világ legjobbjává is megválasztott klasszis az arca. A program révén egy U13 leány kézilabdacsapat részt vehet a Final Four-hétvégén.

A várandós válogatott játékos a Budapest XIII. kerületi Katona József Szakközépiskolába látogatott el, és ugyan nem tudott minden gyakorlatot ő maga bemutatni, remek hangulatú tréninget vezényelt a fiataloknak.

Forrás: best of charity

"Nagyon meglepődtek, amikor megláttak, és nekem is jól esett a szeretet, amellyel fogadtak a lányok" - mondta Görbicz Anita.

A programra jelentkezőnek egy űrlapot kell kitölteni, a csapatoknak pedig be kell mutatni lelkesedésüket, elkötelezettségüket a kézilabda iránt, és bebizonyítani, hogy meg szeretnék nyerni a fődíjat.

Forrás: best of charity

A jelentkezési határidő április 20., a győztes csapat - a Final Fourra szóló jegyek mellett - egy komplett felszereléssel is gazdagodik.