Horvát válogatott átlövőt igazolt a Veszprém

Croatia's left back Ivan Sliskovic jumps to score on Denmark's left back Klaus Thomsen (R) during the men's EHF Euro 2014 Handball Championship semi-final match Denmark vs Croatia on January 24, 2014 at the Boxen Arena in Herning, Denmark. AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND
Vágólapra másolva!
Négyéves szerződést írt alá Ivan Sliskovic horvát válogatott átlövő az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatához. A magyar klub pénteki bejelentése szerint a 23 esztendős játékos nyáron érkezik Veszprémbe.

Sliskovic jelenleg a szlovén Celje alkalmazásában áll, de a múlt hónapban három hétre kölcsönbe odaadták a katari al-Ahli együtteséhez (előtte az RK Nexe játékosa volt).

A horvát játékos támadásban és védekezésben is használható, elsősorban a hármas védő posztján vethető be, ami a Veszprémnek azért lenne fontos, mert a magyar bajnok jelenleg két játékost is kénytelen cserélni támadás és védekezés között. Miután sem Schuch Timuzsin, sem Mirsad Terzic nem használható támadásban, a Veszprémnek olyan játékosra volt szüksége, akit nem kell cserélni átrendeződésnél.

Ivan Sliskovic a horvát válogatottban Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand