Vágólapra másolva!
A háromszoros olimpiai bajnok pólós, Molnár Tamás lett a Játékvezetői Bizottság új elnöke. Elődje, Császár György a bíróképzést vezeti a továbbiakban.

"Motivált, hogy a játékvezetéssel kapcsolatban az utóbbi időben kialakult hangulat megoldásért kiáltott. Nem gondolom, hogy az én személyem egyik pillanatról a másikra ezt a helyzetet meg fogja oldani, de igyekszem majd úgy végezni a munkám, hogy a kedélyek lecsillapodjanak, és a bajnokság hátralévő részében nyugodtabb mederben folyhassanak a mérkőzések" - nyilatkozta Molnár a Waterpolo.hu oldalnak.

Molnár elsősorban alázatot vár a játékvezetőktől, mivel "egy-egy hibás döntésen múlhat játékosok, csapatok helyzete, a szponzor érkezése vagy távozása, a válogatott szereplés elérése".

Az egykori center öt éve kezdett el meccseket vezetni, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön a nemzetközi szövetség technikai bizottságához. A mostani célja a színvonalas játékvezetés elérése, mert e nélkül nincs színvonalas meccs sem, továbbá szinkronba hozni a magyar és a nemzetközi játékvezetői felfogást.