Hírbe hozták a Győrrel, Ljubljanába szerződött

Allison Pineau, kézilabda
HUNGARY, Budapest : Vardar's Allison Pineau (R) jumps to score past Buducnost's Dragana Cvijic during the EHF Women's Champions League Final Four semi-final match of ZRK Vardar (Macedonia) vs ZRK Buducnost (Montenegro) at the Papp Laszlo Arena in Budapest on May 3, 2014. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Nem sokáig maradt csapat nélkül Allison Pineau, a Vardartól távozó kétszeres világbajnoki ezüstérmes francia irányító szezon végéig a szlovén Krim Ljubljanához írt alá.

Bár a Handballme.me montenegrói portál csütörtökön még azt közölte, hogy a babát váró Görbicz Anita helyére Győrbe szerződik Allison Pineau, a 2009-ben a világ legjobbjának választott francia irányító szombaton megerősítette, hogy a szlovén Krim Ljubljana ajánlatát fogadja el.

A csődbe ment Valceából tavaly nyáron a macedón Vardarba szerződő játékos térdsérülése miatt idén még nem lépett pályára, ezért nem is marasztalták a Szkopjéban.

Allison Pineau Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

A hírek szerint a decemberi Európa-bajnokságra felépül, és amennyiben a szlovén együttes továbbjut a Bajnokok Ligájából, úgy jövőre már rá is számíthat. A ljubljanaiak egyelőre két győzelemmel és egy vereséggel állnak a csoportkörben.