Nem hazudtolták meg magukat a Barbárok

Buducnost-szurkolók, kézilabda, Varvari, Barbárok
HUNGARY, Budapest : Supporters of Buducnost clash with local security guards and policemen after Gyori defeated Buducnost in the final match of the EHF Final Four Handball Champions League Gyori Audi KC (Hungary) vs RK Buducnost (Montenegro) at the Papp Laszlo Arena in Budapest on May 4, 2014. Gyori won the match 27-21 and got the trophy. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Egy szurkolót kórházba, négyet a rendőrségre vittek a Győr-Buducnost kézilabda Bajnokok Ligája-döntő során, miután a montenegrói Barbárok összecsaptak a lelátón a biztonságiakkal.

Nem sok kellett volna a tömegbotrányhoz a Győri Audi ETO-Buducnost női kézilabda Bajnokok Ligája-döntő hajrájában. A montenegróiakat elkísérő, magukat Barbároknak (Varvari) nevező ultrák összecsaptak a rendőrökkel és a biztonságiakkal, akiket a Papp László Sportaréna felszaggatott székeivel megdobáltak.

Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

Az összecsapás során egy montenegrói drukker lezuhant a szektorból, őt súlyos sérüléssekkel vitték kórházba, négy drukkert letartóztattak. A Vijesti című lap úgy tudja, hogy az összecsapásban megsérült a szektor alatt tartózkodó JJ Rowland, az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kommunikációs vezetője is.