Vágólapra másolva!
Az Európa Kézilabda Szövetség két mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Milena Knezevicet, a Buducnost Podgorica játékosát, aki a vasárnapi, Győri Audi ETO elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen lefejelte Görbicz Anitát.

A döntés értelmében Knezevic nem játszhat a Krim Ljubljana elleni utolsó középdöntő-összecsapáson, illetve a május 3-i, budapesti Final Four elődöntőjében. Amennyiben a Buducnost döntőbe jut, ott már szerepelhet a montenegrói játékos.

"Tartunk tőle, hogy ennek az ítéletnek a jövőben nem lesz visszatartó ereje az agresszív, sportszerűtlen viselkedésekkel szemben. Mivel az EHF közleménye nem fogalmazza meg egyértelműen a további lehetőségeket, a következő napokban eldöntjük, hogy lépünk-e, és ha igen, akkor mit” - nyilatkozta Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC elnöke a klub honlapján.

Az esetet a játékvezetők a helyszínen nem vették észre, de a Győr hivatalos panaszt tett az Európai Kézilabda Szövetségnél, míg Knezevic a Facebook-oldalán írt angol nyelvű bocsánatkérő levelet Görbicznek.