Vágólapra másolva!
Hetedik főcsoportos mérkőzésén hatodik vereségét szenvedte el az Eger férfivízilabda-csapata a Bajnokok Ligájában, a görög Olympiakosz otthonában nyolc góllal kapott ki.

Bajnokok Ligája, főtábla, 7. játéknap, A csoport:
Olimpiakosz (görög) - ZF-Eger 13-5 (4-1, 3-1, 3-1, 3-2)
a magyar csapat góldobói: Biros, Kovács G., Lőrincz B., Varga II. Zs., Bátori

Az athéni találkozó előtt a pireuszi alakulat volt az egyetlen, amely ellen - ha csak egy góllal is, de - nyerni tudott az Eger a nemzetközi sorozatban az itthon játszott meccsen (12-11), a mostani visszavágón azonban alapos revánsot vettek a görögök.

Az Olympiakosz otthonában tovább folytatódott a ZF-Eger nemzetközi mélyrepülése. A mérkőzés görög góllal kezdődött, amire a háromszoros olimpiai aranyérmes csapatkapitány, Biros Péter viszonylag hamar válaszolt, a folytatásban azonban egyre nagyobb hátrányba került a magyar bajnok.

A második negyedben már 6-1-re vezetett az Olimpiakosz, amikor Kovács Gábor szépített, de a magyar együttes számára megoldhatatlan feladattá vált az érdemi felzárkózás, így csupán a vereség mértéke volt kérdéses. Előbb 7-2-re, majd 10-3-ra húztak el a vendéglátók, akik még tovább hizlalva a különbséget végül 13-5-re győztek.

Az Eger nyolcadik főtáblás csoportmeccsét március 26-án vívja, akkor a horvát Jug Dubrovnikot fogadja Egerben.