Vágólapra másolva!
Hiába szorongatta meg az oda- és visszavágón egyaránt a Kielt, kettős vereséggel kiesett az MKB veszprém férfikézilabda-csapata a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Fazekas Nándor a sok kiállítás miatt kesergett, a Kiel edzője, Alfred Gislason csapata védekezésért dicsérte, míg Marko Vujin szerint mindkét csapatnak a legjobb négy között lenne a helye.

Veszprém - Kiel 28-29 - az élő közvetítés

Veszprémi álom maradt a Final Four

Nem jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe a Veszprém, mivel az idegenben elszenvedett egygólos vereséget követően hazai pályán 29-28-ra kikapott a német Kieltől.

"Az első félidő jól sikerült számunkra, de a második félidőben nem tudtunk hatékonyan támadni, mert a Kiel minden védekezést jól hajtott végre. Ellenfelünk a fontos pillanatokban jobban játszott" - nyilatkozta sportszerűen Carlos Ortega, a Veszprém spanyol edzője.

"Tisztában voltunk vele, hogy a veszprémi csarnokban játszani a legnehezebb a világon. De nagyon jól kézilabdáztunk, különösen a második félidei védekezésünk volt kiváló" - mondta kollégája, Alfred Gislason.

"Nehéz ilyenkor bármit is mondani, gratulálok a Kielnek" - mondta Fazekas Nándor, aki kiválóan védett az egész mérkőzésen. "Rengeteg kiállítást kaptunk, és a Kiel ezeket profi módon és hatékonyan használta ki."

Marko Vujin évekig a Veszprémet erősítette, most ellenfélként tért vissza a Veszprém Arénába. "Nagyon nehéz volt itt játszani, az elején zavarban is voltunk, de utána összeszedtük magunkat, a második félidei védekezésünk jelentette a győzelmet. Szomorú voltam, amikor megtudtam, hogy a Veszprémmel játszunk, mert véleményem szerint mindkét csapatnak a Final Fourban a helye."