Vágólapra másolva!
Tavaly döntetlent játszott, idén kikapott Dunaújvárosban a Ferencváros nőikézilabda-csapata, amely az első fordulóban aratott Győr elleni bravúrgyőzelemmel szerzett helyzeti előnyét elveszítette a 28-26-os vereséggel. Elek Gábor vezetőedző tanácstalan, és szégyelli magát.

Eddig tartott a Fradi-kézisek hibátlan menetelése

"Kevés volt az akarás és a tűz a csapatban, nagyon elégedetlen vagyok. Tanácstalanul állok a meccs előtt és végig kell gondolnunk, mi történt" - nyilatkozta a Fradi.hu-nak Elek Gábor vezetőedző.

"Sajnos már hétvégén is láttam erre utaló jeleket. Szombaton és vasárnap is csak akkor kaptuk össze magunkat, amikor égett a ház. Akkor sikerült, Dunaújvárosban nem. Komoly és nehéz feladatokra készülünk a továbbiakban is, bár kellemetlenül ért minket ez a vereség. Nagyon szégyellem magam és elnézést kérek a szurkolóinktól, akik elutaztak a mérkőzésre, mert nem azt kapták, amit vártak tőlünk. Teljes joggal vannak elkeseredve."

Elek Gábor tanácstalan Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

A hét gólig jutó Nerea Pena szerint senki sem számított erre az eredményre.

"Nagyon rossz mérkőzés volt, de azt gondolom, időben kaptuk a pofont. Megmutatta, hogy egyik meccs sem könnyű és mindegyiken nagyon keményen kell dolgozni a győzelemért. A bajnokságban minden találkozó fontos. Tanulnunk kell ebből a vereségből. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy eljöttek és buzdítottak minket. Sajnáljuk, hogy ez lett a vége, de a jövőben még keményebben dolgozunk azért, hogy a következő meccseken jobbak legyünk."

Mátéfi Eszter, a Dunaújváros edzője boldogan nézte tanítványai örömtáncát: "Óriási dolognak tartom, hogy sikerült legyőznünk a BL-ben is meghatározó, rendkívül erős Ferencvárost, s ez egyértelműen az egész csapat sikere volt. Végig kiválóan küzdöttünk, óriási szívvel, a véghajrában, közönségünknek is hála már eksztázisban játszottunk, s csodaszép győzelmet arattunk, amihez hatalmas gratuláció jár az együttes minden egyes tagjának."