Vágólapra másolva!
A sérülésektől tizedelt Ferencváros 30-27-re kikapott az orosz Zvezda Zvenyigorod otthonában, így nem jutott be az elődöntőbe a nőikézilabda Bajnokok Ligájában.

Nőikézilabda Bajnokok Ligája, középdöntő, 6. (utolsó) forduló:
Zvezda Zvenyigorod (orosz) - Ferencváros 30-27 (12-16) - élő közvetítés
gólszerzők: Postnova 8/1, Lobach 6, Lacrabere 5, Uskova 5, Nikolic 5, Marennikova, ill. Tomori 10/3, Szucsánszki 10/1, Vérten 2, Szamoránsky 2, Kovacsicz, Szekerczés, Such

A középdöntő utolsó, hatodik fordulójában akkor lett volna esélye Elek Gábor együttesének bejutnia az elődöntőbe, ha nem kap ki Zvenyigorodban, majd vasárnap Krim Ljubljana legyőzi idegenben a román Valceát. A Fradi csupán tizenkettő játékossal utazott ki Oroszországba, Zácsik, Pena és Deáki sem tartott a csapattal sérülés miatt.

A rossz kezdés ellenére (4-1-re elmentek az oroszok) a Fradi fordítani tudott, és a félidőben már négy góllal (16-12) vezetett. Az öt forduló alatt öt vereséget begyűjtő Zvenyigorod azonban a második felvonás elején sorban lőtte a gólokat, pillanatok alatt produkált egy 11-3-as sorozatot, ezzel el is döntötte a meccset. A magyaroknál Tomori és Szucsánszki is tíz-tíz gólt lőtt.

A legjobb négy közé így a Győri Audi ETO, a Larvik, a Valcea és a Krim Ljubljana jutott be a BL-ben, de az csak vasárnap derül ki, hogy ki kivel játszik a fináléért.