Vágólapra másolva!
Hat góllal nyert a magyar felnőttválogatott a juniorválogatott ellen a kecskeméti Volvo-kupán, Kis Gábor négy gólt dobott.

Eredmény:
Magyarország - Magyar juniorválogatott 13-7 (3-0, 4-1, 1-2, 5-4)
gól:
Kis G. 4, Somogyi, Vámos, Török 2-2, Salamon, Bundschuh, Bátori 1-1, illetve Lőrincz, Dőry 2-2, Jansik Sz., Csapó, Manhercz 1-1.

Az új kecskeméti uszodában zajló torna nyitónapján Benedek Tibor szövetségi kapitány a nyári, barcelonai világbajnokságra készülő keretét tovább fiatalítva ezúttal öt újoncnak szavazott bizalmat, és mindegyiket be is vetette a legutóbbi korosztályos vb-n ezüstérmes juniorokkal vívott meccsen.

A kapuban kezdő egyik újoncot, Lévai Mártont a nagyszünetben a szintén először felnőttválogatott Bisztritsányi Dávid váltotta, a mezőnyben pedig Angyal Dániel, Fülöp Bence és Somogyi Balázs jutott szóhoz.

A találkozó az olimpiai bajnok center Kis Gábor gyors góljával kezdődött, majd emberelőnyből Török Béla volt eredményes, de a folytatásban sem állt le a felnőttgárda: már 6-0-ra vezetett, amikor a juniorok belőtték első góljukat.

Amint alábbhagyott a megilletődöttségük, a juniorok is többször betaláltak, olyannyira, hogy megnyerték a harmadik negyedet, feljöttek 7-3-ra, a befejező nyolc percben pedig négy alkalommal is eredményesek tudtak lenni, azaz összességében helytálltak a felnőttválogatott ellen.

További eredmény:
Kanada - Románia 12-11 (2-2, 4-2, 3-3, 3-4)

Szombaton játsszák:
Magyar juniorválogatott - Románia 15.00
Magyarország - Kanada 17.00

Vasárnap játsszák:
Magyar juniorválogatott - Kanada 9.30
Magyarország - Románia 11.30