Vágólapra másolva!
Cristian Ugalde, az MKB Veszprém férfikézilabda-csapatának spanyol válogatott szélsője szerint csapattársa, Nagy László egészen különleges ember, akit népszerűsége miatt Lionel Messihez hasonlított egy interjúban.

Lemondott a csodáról, belső ellentét feszíti a szerb kéziválogatottat

A férfikézilabda-vb menetrendje

"Ha valakihez hasonlítanom kell, akkor azt mondom, Nagy László Magyarországon olyan, mint nálunk Messi. Nem véletlen, hiszen a magyaroknál a kézilabda óriási népszerűségnek örvend" - mondta a La Razón című madridi napilapnak Cristian Ugalde, aki csak a legjobbakat mondta a magyar válogatott tizenkét év után hazatérő jobbátlövőjéről.

"Sokat segített nekünk a veszprémi beilleszkedésben, akkor is, ha a bankkal volt valami ügyünk, egyszóval remek fickó" - lelkendezett a balszélső. "Emberként egészen különleges, játékosként az egyik legnagyobb, aki a spanyolországi évek alatt megtanulta jobban átlátni a kézilabdát."

Ugalde elmondta, azzal, hogy spanyol edző irányítja a Veszprémet, és néhány spanyol játékos is érkezett a bajnokhoz, megváltozott a csapat stílusa.

"Válogatottbeli csapattársam, Canellas például azt mondta, májusban, majd öt hónappal később is játszott a Veszprém ellen, és feltűnt neki, hogy a magyar beállós, Schuch Timuzsin játéka mennyit javul" - mondta.