Vágólapra másolva!
Negyedik mérkőzésén negyedik győzelmét gyűjtötte be a Szeged férfivízilabda-csapata a Bajnokok Ligájában, amely szerda este Isztambulban diadalmaskodott a Galatasaray felett két góllal.

eredmény, Bajnokok Ligája, D csoport, 4. csoportkör:
Galatasaray (török) - A-Híd Szeged VE 4-6 (0-1, 0-1, 3-3, 1-1)
a magyar csapat góldobói:
Molnár 2, Szivós, Somogyi, Kiss Cs., Kunac 1-1

A kiválóan játszó Szeged - a delmagyar.hu beszámolója szerint - a félidőre Szivós Márton és Somogyi Balázs góljaival 2-0-ra elhúzott úgy, hogy négy emberhátrányos helyzetet is sikerrel védekezett ki.

A harmadik negyedben a háromszoros olimpiai bajnok center, Molnár Tamás kétszer is eredményes volt, egy ízben egészen parádés módon, svédcsavarral talált be. Emberelőnyből szépített a török együttes, Kiss Csaba azonban 5-1-re alakította az állást. Fórból javított a Galatasaray, majd még szorosabbá tette a meccset a többek között szerb és montenegrói pólósokkal felerősített házigazda, amely 5-3-ra felzárkózott.

A végén azonban a magyar csapat örülhetett: a világbajnok horvát légiós, Aljosa Kunac jóvoltából az utolsó negyedben ugyanis 6-3-ra módosított, török részről pedig csupán egyszer érkezett válasz. Így a Szeged 6-4-re győzött, s megőrizve veretlenségét a Bajnokok Ligájában továbbra is tökéletes mérleggel vezet csoportjában.