Vágólapra másolva!
A Szerb Vízilabda Szövetség szakmai tanácsadó testülete úgy reagált a nyolc válogatott vízilabdázó által aláírt levélre, hogy bővített jelentést kért Dejan Udovicic szövetségi kapitánytól, a londoni olimpia előtti, alatti és utáni munkával kapcsolatban.

A Slobodan Soro, Zivko Gocic, Slobodan Nikic, Milan Aleksic, Andrija Prlainovic, Nikola Radjen, Stefan Mitrovic és Dusko Pijetlovic által jegyzett levélben arra kérték a szövetség elnökét, Velibor Sovrovicot, hogy mentsék fel pozíciójából Udovicicet.

"A szurkolóink, a barátaink és a támogatóinknak sem kell izgulniuk a szerb vízilabda jövőjét illetően. Arra kérjük a közvéleményt, hogy legyen türelmes, mivel a következő napokban szeretnénk nyugodtan átnézni az előállt helyzetet, hogy a következő négyéves olimpiai ciklus előtt egy világos képet kapjunk. Hogy a közvélemény nehogy félreértse a szituációt, ki kell emelnünk, hogy egyetlen percig sem fordult meg a játékosok fejében, hogy bojkottálják a válogatottban való szereplést" - idézte a Vajma.info a szerb szövetség közleményét, amelyet Sovrovic mellett Nenad Manojlovic, a szakmai tanácsadó-testület első embere írt alá.

A szerb férfi válogatott 2011-ben megnyerte az Európa-bajnokságot a londoni olimpián pedig bronzérmes lett.