Vágólapra másolva!
Szomorúan tekint vissza utolsó, Larvikban töltött évére Heidi Löke, a Győr nőikézilabda-csapatának világklasszis beállósa, de nem tartja lehetetlennek, hogy jövőre visszatérjen egykori klubjába.

2011 nyarán érkezett a Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapatához az azóta a világ legjobbjának is megválasztott Heidi Löke. A norvég válogatottal olimpiai, világ- és Európa-bajnoki aranyat szerző játékos szerződése 2013 nyaráig szól, de még nem döntött a folytatásról.

De azt sem zárta ki, hogy idény végén hazatér, és ismét a Larvik játékosa lesz.

"Kapcsolatban voltam és vagyok a Larvikkal, tehát semmi sem lehetetlen. Nem felejtettem el mindent, de sokkal fontosabb, hogy előre tekintsek, és nem gondoljak arra a csalódásra, amit az utolsó évben ott át kellett élnem" - tette hozzá.

A játékos a 2010-2011-es szezon közepén ült le tárgyalni a Győrrel, a megbeszélésre elkísérte párja, Karl Erik Böhn is, aki akkor éppen a Larvik edzője volt. A klub annyira zokon vette mindezt, hogy azonnal menesztette a szakembert.

250 meccs veretlenül

A hétvégén a Stabaek elleni 39-20-os sikerrel zsinórban 250. bajnokiján maradt veretlen a Larvik nőikézilabda-csapata. Az együttes utoljára 2001. április 18-án kapott ki, akkor a Nordstrandtól, döntetlent is csak egyszer játszott, hét évvel később éppen a Stabaek szorongatta meg (24-24).