Vágólapra másolva!
A legutóbbi szezonban három ezüstérmet szerzett a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata; Egri István klubelnök a soron következő idényben ennél is jobb szereplésben bízik, legalább egy aranyérem kiharcolását várja.

A sportvezető azt viszont nem nevezte meg a szerdai sajtótájékoztatón, hogy a MOL Ligában, a bajnokságban, vagy a Magyar Kupában szeretné az együttest a dobogó legmagasabb fokán látni.

Egri István arról is beszélt, hogy szeretnék felülmúlni az előző idény 1200 fős átlagnézőszámát, ennek érdekében pedig a csapat tud a legtöbbet tenni a jégen. A Jegesmedvék történetük során először lépnek ki a nemzetközi porondra, ugyanis a Kontinentális-kupa finnországi csoportjában szerepelnek majd.

Tim Kehler vezetőedző elmondta, a támadó hokiban hisz, gyorsan játszó és passzoló gárdát képzel el, de arra is figyelmeztette tanítványait, hogy a győzelmekhez elengedhetetlen a jó védőmunka.

A kanadai szakvezető munkáját másodedzőként Egri Gergő, a miskolciak volt védője - aki a csapatmenedzseri posztot is betölti - segíti a 2012/2013-as idényben.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a kanadai légiós, Yashar Farmanara gerincsérve miatt több hónapra kidőlt, ezért helyére új játékost kívánnak igazolni.