Vágólapra másolva!
Balogh Zsolt és Marinko Kekezovic személyében egy magyar és egy szerb válogatott játékossal erősít a következő szezonra a bajnokságban második Pick Szeged kézilabdacsapatának.

A 22 éves Balogh - aki eddig ötször kapott lehetőséget a nemzeti csapatban - a Gyöngyös, míg a 26 éves Kekezovic az Orosháza együttesétől érkezik a klubhoz.

"Két remek játékost sikerült leigazolnunk, mindketten belekóstoltak már különböző kézilabda-kultúrába, játszottak erős csapatokban is" - idézi az egyesület közleménye Skaliczki László vezetőedzőt. "Nyerő típusú játékosok, akikre nagy szükségünk van. A Pick Szeged a nemzetközi porondon szerepel, így számukra is nagy kihívás ilyen csapatban szerepelni."

"Bízom benne, hogy mindketten bizonyítják, képesek nemzetközileg is maradandót alkotni. Ancsin Gábor nagyon egyedül volt a jobbátlövő poszton, így Balogh Zsolt tehermentesítheti őt, kiválóan kiegészítik egymást. Az idényben Törő Szabolcs sokat volt sérült, egy balszélsővel pedig nem lehet játszani, ezért került képbe volt játékosom, Marinko Kekezovic" - tette hozzá a szakember.