Vágólapra másolva!
Tíz hónapig nem számíthat válogatott balátlövőjére, Tine Stangéra a Larvik kézilabdacsapata, amely a magyar bajnok Győrrel azonos csoportban szerepel a Bajnokok Ligája középdöntőjében.

Múlt héten a Njard elleni hétközi bajnokin szenvedett súlyos térdsérülést Tine Stange, a Larvik együttesének válogatott átlövője. A játékos jobb térde egy felugrást követő leérkezéskor fordult ki, az MRI-vizsgálatok azt állapították meg, hogy a külső és a belső szalagok is megsérültek, így minimum tízhónapos kihagyás vár rá.

Stange nem tartozik a legszerencsésebb játékosok közé, ősszel könyök- és kézsérülést szenvedett, így se a Világkupán, de a decemberi, norvég sikerrel befejeződött brazíliai világbajnokságon nem állhatott a válogatott rendelkezésére. Mostani sérülése azt jelenti, hogy lemarad a londoni olimpiáról is.

A Larvik a bajnokok Ligájában egy középdöntőcsoportban szerepel a magyar bajnok Győrrel. A hétvégi első fordulóban mindkét együttes győzelemmel rajtolt: az ETO a spanyol Itxako otthonában győzött 28-26-ra, míg a Larvik a dán FC Midtjylland vendégeként diadalmaskodott 26-22-re.