Vágólapra másolva!
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) tájékoztatása szerint csaknem teljesen elkeltek az Izland elleni Európa-bajnoki középdöntős mérkőzésre Magyarországon árusított belépők, és Budapesten, Szegeden, valamint Veszprémben mintegy 1500 jegyet vásároltak a szurkolók a férfiválogatott vasárnapi, keddi és szerdai, újvidéki találkozóira.

Az MKSZ közleménye hangsúlyozza, hogy a kifizetett belépők átvételére vasárnap, a 16.10-kor kezdődő Izland elleni összecsapást megelőzően, az újvidéki Spens-csarnok előtt lesz lehetőség. A jegyek kiosztását az IBUSZ sportiroda munkatársai végzik, a vásárlás helye (Budapest, Szeged vagy Veszprém) szerinti bontásban. A kifizetett jegyeket a szurkolók név alapján vehetik át.

Közben a magyar válogatott jobbszélsője, az első, oroszok elleni Eb-meccsen keresztszalag-szakadást szenvedett Iváncsik Tamás csütörtöki operációja után meg is kezdte a rehabilitációt. A csapat egyébként neki ajánlotta a franciák elleni, pénteki világraszóló győzelmet.

"A körülményekhez képest jól vagyok, sőt, pénteken már a rehabilitációt, a gyógytornát is megkezdtem. A családom körében gyógyulok, és megfogadtam, hogy erősebb leszek, mint valaha. - idézte Iváncsik Tamást az MKSZ vasárnapi hírlevele. - Nagyon jól esett, hogy a fiúk nekem ajánlották a franciák elleni győzelmet, minden meccsüket láttam, mióta itthon vagyok, és az eredmények az én gyógyulásomat is segítik. Nagyon szurkolok a fiúknak!"

A magyar válogatott három ponttal kezdi meg a középdöntőt, és a II-es csoportban vasárnap 16.10-től Izlanddal, kedden 20.10-től Szlovéniával, szerdán 20.10-től Horvátországgal játszik. A középdöntő első két helyezettje jut az elődöntőbe.