Vágólapra másolva!
Krivokapics Milorad nem foglalkozik azzal, hogy a szerb szurkolók kifütyülik a kézilabda Európa-bajnokságon, számára elégtétel a szervezők bocsánatkérése, és a magyar drukkerek vállveregetése. A péntek esti szenzációs győzelem után Nikola Karabatic, a vesztes francia válogatott klasszisa azt mondta, Fazekas Nándor ellen nem volt megoldás.

Fantasztikus mérkőzésen őrizte meg veretlenségét, és győzte le a címvédő francia férfikézilabda-válogatottat a magyar csapat, így három pontról indulva vasárnaptól folytathatja menetelését a középdöntőben.

A találkozó után Krivokapics Milorad úgy nyilatkozott a vajdasági Magyar Szónak, a spanyolok elleni pontszerzés akkor önbizalmat adott a csapatnak, hogy semmi veszítenivaló nem volt a franciák ellen.

"Már a spanyolok ellen megéreztük, hogy érünk valamit, egymásért küzdünk, harcolunk, igazi csapatot alkotunk. A szívünk vitt bennünket előre" - mondta, hozzátéve, az a magyar csapat, amely döntetlen játszik Spanyolországgal, és legyőzi a címvédőt, az bárkit képes megverni.

"A szurkolók támogatásának értékét szavakkal nem is tudom elmondani, hiszen a nehéz pillanatokban az ő hangjuk az, ami erőt ad. Sokat foglalkoztak az újságírók az elmúlt napokban az engem fogadott füttyel, amire akkor is azt feleltem, hogy, ha én minden bekiabálásra, füttyre odafigyelnék, akkor nem tudnék normálisan játszani. Engem ez nem foglalkoztat, sokkal többre tartom azt, hogy a szervezők bocsánatot kértek, s azt, hogy nagyságrendekkel nagyobb azoknak a száma, akik engem támogatnak és megveregetik a vállamat."

A lap megszólaltatta a franciák világklasszisát, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok irányító-átlövőt, Nikola Karabaticot, aki csalódottan nyilatkozott, és az ellenfél kapusát, a pazarul védő Fazekas Nándort dicsérte.

"Az ellenfél sokszor engedte, hogy lőjünk, de sajnos a próbálkozásaink, különösen az enyéim, nem találtak célba. Ha pedig eltaláltuk a kaput, akkor ott volt Fazekas, aki mindent kivédett. Nagyon csalódottak vagyunk. Úgy jöttünk Szerbiába, hogy mindenkit meg akarunk verni, és jó eredményt szeretnénk elérni. Most már marad az olimpia, amelyen sokkal jobban kell játszanunk, hogy megvédjük pekingi elsőségünket."