Vágólapra másolva!
Császár Gábor a csapat mélypontjáról beszélt az Izland elleni meccs után a szerbiai férfikézilabda-Eb-n, ám biztos benne, hogy meg tudnak újulni. Mocsai Tamás nem volt letörve 27-21-es vereség miatt.

"Nem vagyok csalódott az elvesztett meccs miatt" - idézte a kontinensviadal honlapja Mocsai Tamást az Izland elleni csata után. "A csoportmeccseken jól játszottunk, most azonban hiába védekeztünk megfelelően, támadásban nem voltunk jók. Öt-hat gólt bennünk maradt emiatt, ezt pedig Izland kihasználta."

Császár Gábort jobban megviselte a vereség. "Csalódott vagyok a vereség miatt, úgy látom, hogy ez a csapat mélypontja a tornán" - nyilatkozta a csapatkapitány. "Az első körben nagyon koncentráltak voltunk olyan csapatok ellen, mint Franciaország, vagy Spanyolország, akik azonban más stílusban játszanak, mint Izland."

Az átlövő szerint a fáradtság is belejátszott a vereségbe, ugyanakkor nem kételkedik a csapat talpra állásában. "Az alacsony izlandi kézisek komoly gondot okoztak nekünk, ráadásul úgy tűnt, hogy a mi magas játékosainkból többet kivett az első három meccs. Biztos vagyok benne, hogy a szlovénok és a horvátok ellen már ugyanaz a csapat leszünk, akit az első körben láthattak a nézők."