Vágólapra másolva!
Egyáltalán nem zárja ki, hogy külföldön folytassa pályafutását a norvég nőikézilabda-válogatott klasszisa, Kristine Lunde Borgersen, a Győrben védő Katrine Lunde-Haraldsen ikertestvére. Az [origo] úgy tudja, az irányító-átlövőt fél évre szerződtetné a Győri Audi ETO KC. A klub elnöke, Kelecsényi Ernő cáfolta ugyan a hírt, de norvégiai forrásunk szerint a klub valóban megkereste a Vaag játékosát.

Információnk szerint Katrine Lunde-Haraldsen ikertestvérét, Kristine Lunde Borgersent megkereste a Győr - amely tiszteletben is tartaná jövő nyári visszavonulási szándékát, így csak féléves szerződés kínálna számára -, ám ezt hivatalosan egyik fél sem ismerte el.

Kelecsényi Ernő, a győri klub elnöke a Kézi.hu szakportálnak azt mondta: "Nem igazán szeretnék az ügyben nyilatkozni. Leginkább azért nem, mert nincs miről. Még csak a gondolataimban sem szerepelt az ő szerződtetése, abszolút pletyka az egész hír."

A Tv2.no portál megszólaltatta a brazíliai világbajnokságon szereplő játékost, aki nem akarta kommentálni a hírt. Azt azonban elárulta, akár külföldön is folytatná pályafutását, ha megfelelő ajánlatot kap.

"Az biztos, hogy mindig is élveztem, ha testvéremmel játszhattam egy csapatban" - tette hozzá, megerősítve, ha valaki fel akarja vele venni a kapcsolatot, akkor áll elébe.

Lunde Borgersen 2012-ig köti szerződése a Vaag csapatához, amelynek sportigazgatója, Peder Langfeldt úgy nyilatkozott a norvég portálnak, örülne, ha a játékos maradna.

"Meg akarjuk tartani, de megígérte, hogy időben értesít, ha valami mégis történne. Hisszük és reméljük, hogy marad" - mondta Langfeldt.