Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A két középső negyedben gólt sem dobott a Vasas pólócsapata a Partizan Belgrádnak a Bajnokok Ligája csoportmeccsén, ám az utolsó szakaszban kis híján kiharcolta a győzelmet. A szerbek négy másodperccel a vége előtt egyenlítettek, a budapestiek ezzel másodikok a csoportjukban, melyben további két magyar együttes, a Szeged és az Eger is szerepel.

Bajnokok Ligája, főtábla, C csoport, 2. forduló:
TEVA-Vasas-UNIQA - Partizan Beograd (szerb) 10-10 (5-3, 0-3, 0-2, 5-2)
gól:
Katonás 3, Boskovic 2, Kiss, Fazekas, Vámos, Brguljan, Steinmetz 1-1

A gólgazdag első negyedet még kettővel hozta a Vasas, ám a folytatásban óriási hullámvölgybe került: két negyeden át nem talált be, még fórból sem, így az utolsó negyedre háromgólos szerb előnnyel fordultak a csapatok.

A kiábrándító szakasz után már az egyenlítés is bravúrosnak tűnt, ám Katonás Gergely góljaival kétszer még vezetett is a Vasas, így szinte csalódást jelentett a 10-10-es döntetlen.

"Egy buta hiba miatt nem tudtunk nyerni: négy másodperccel a vége előtt el kellett volna dobnunk a labdát, mikor faultot fújtak ellenünk" - mondta a meccs emberének választott Katonás a Sport1 televíziónak, a két kritikus negyedről megjegyezve: "A Belgrádban rengeteg a sztárjátékos, nem olyan könnyű átlőni őket."

A nap másik meccsén a Szeged 6-3-ra verte az Egert, ezzel vezeti a csoportot.

Az állás két forduló után:
1. Szeged 6 pont
2. Vasas 4
3. Partizan 1
4. Eger 0

Mindent egy helyen az Eb-ről