Vágólapra másolva!
A kanadai Glen Williamson irányítja a következő szezonban a Dab.Docler jégkorongcsapatát, a klub hivatalos honlapja szerint az 56 éves szakember csütörtökön írta alá szerződését.

Hosszú tárgyalássorozat végén eldőlt, hogy Glen Williamson lesz a Dab.Docler jégkorongcsapatának új vezetőedzője. Azari Zsolt, az Acélbikák ügyvezetője elárulta, az 56 éves kanadai szakember egy évre írt alá a csapathoz, amelynek munkájába szeptember 5-én kapcsolódik be.

Williamson korábban másodedzőként a Winnipeg Jets, míg játékos-megfigyelőként a Los Angeles Kings alkalmazásában tevékenykedett az NHL-ben, de az A csoportban irányította a japán válogatottat, a Frankfurt Lions másodedzőjeként, valamint az Eisbären Berlin és a a svájci Lugano vezetőedzőjeként is dolgozott.

A magyar szurkolók a 2009-2010-es esztendőben ismerhették meg igazán, mikor a Budapest Stars együttesét vezette MOL Liga-aranyéremig, valamint a magyar bajnokság harmadik helyéig.

A Dunaújvárosi Acélbikák játékoskerete az elmúlt hetekben tizenkét játékossal bővült: a Vasastól érkezett Gröschl Tamás, Hüffner Adrián, Somogyi Balázs, Rajna Miklós, Szappanos Dávid, Kiss Tamás, Strenk Hunor és Nagy Richárd, a Sapa Fehérvártól Jobb Dávid, valamint Vaszjunyin Artyom, míg Ványi Gergő a Ferencvárostól, Szabados Róbert pedig a szlovén HDD Bledtől igazolt Újvárosba.

Távozott Magosi Bálint, Milan Varga, Lukas Martinka, Tyler Metcalfe és Kurt MacSweyn, míg Szilassy Zoltán visszavonult, a jövőben a klub utánpótláscsapatainál dolgozik edzőként.