Élő:
Vágólapra másolva!
Csütörtökön bejelentette távozását a Dunaújvárosi Regale Klíma nőikézilabda-csapat vezetőedzője, Kiss Szilárd, aki a csapat meggyengülése mellett a pénzhiányt jelölte meg fő indokként. A csapat közben kapusedzőt szerződtetne Farkas Andrea személyében.

"Fizetés nélkül szinte magamat menedzseltem, de nemcsak ezek miatt válok meg a csapattól. Több játékos is távozott, Radulovics Bojana abbahagyta, Jókai Nóra játéka kérdéses, Nagy Ivett Veszprémbe igazolt, Balogh Beatrix Marcaliba ment" - nyilatkozta Kiss Szilárd a Dunaújvárosi Hírlapnak.

"De még ez sem a távozásom igazi oka, hiszen én szeretem a kihívásokat. Úgy éreztem, az év végi tárgyaláson is, hogy irányomban nincs meg a régi bizalom. Nem láttam, hogy bevonnának a csapat jövőjét illető tervekbe. Például nélkülem beszéltek meg edzőmérkőzéseket, az éves munkámat, a csapat teljesítményét sem értékelte senki. Ez a bizalomhiány vezetett a döntésemhez."

Pedig a lap úgy tudja, a dunaújvárosi csapat stábja új szakemberrel bővülne: Farkas Andrea, a Dunaferr egykori legendás kapusa lehet az új kapusedző.