Vágólapra másolva!
Alakul a 2011-12-es évad kerete a Tatabánya Carbonex férfikézilabda-csapatánál. A válogatott Harsányi Gergely két évvel meghosszabbította szerződését az idei Magyar Kupa bronzérmesénél, Rédei István pedig Spanyolországból szerződik Tatabányára.

Rédei István 2009 nyarán szerződött a spanyol élvonalban szereplő Arrate együtteséhez, ahol kitöltötte egy plusz egyéves szerződését. A válogatott jobbátlövő térdműtét után lábadozik, de gyógytornásza szerint a vártál gyorsabban gyógyul.

"2300 kilométer választott el a feleségemtől, amikor Spanyolországban játszottam. Szerettem volna Magyarországra jönni egy jó csapathoz, márpedig szerintem Tatabányán most jó a csapat. Nincsen még semmilyen kézilabdás érmem, szeretnék bajnoki ezüstöt szerezni és nemzetközi kupában játszani.

Harsányi Gergely a német Göppingentől szerződött Tatabányára másfél éve. "Kiválóan érzem magam, korrekt a csapatvezetés, jó a légkör, a szakmai munka és a háttér. Mióta ide kerültem ismét sikeres időszakot él a tatabányai kézilabdázás, tavaly bajnoki bronzérmet szerzett a csapat, idén pedig már megvan a Magyar Kupa harmadik helye. Továbbra is az a célom, hogy csapatomnál és a válogatottnál is jó teljesítményt nyújtsak."