Vágólapra másolva!
Mezei Richárd, a Szeged korábbi válogatott játékosa lett a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója, míg a csapatot működtető cég igazgatóságának elnökévé Szűcs Ernő Pétert nevezték ki.

Mezei Richárd az új menedzsment bemutatásakor kiemelte: a legfontosabb teendő, hogy a korábbi bizonytalanság helyett biztos és átlátható anyagi és szakmai környezetet teremtsenek a csapat körül.

"Nagyon lényeges számunkra, hogy követhető és átlátható szervezeti működést folytassunk, és ezt stabil és megbízható partneri körrel tegyük. Ennek érdekében mind a csapat irányában, mind pedig a nyilvánosság felé érthető és tiszta kommunikációt folytatunk majd. Célunk, hogy a Pick Szeged úgy a hazai, mint a nemzetközi elitben megőrizze előkelő helyét, és érdemes legyen akár támogatóként, akár szurkolóként mellé állni" - fogalmazott az új vezérigazgató.

Szűcs Ernő Péter hangsúlyozta: az elmúlt hetekben minden részletre kiterjedően átvilágították a csapat működését és elkészítették a középtávú terveket, amikben a felnőtt csapaton felül nagy hangsúlyt kap a szponzori kör bővítése, az utánpótlás-bázis kialakítása, valamint az orvosi és rehabilitációs háttér megerősítése is.

"Reményeink szerint a csapat három-ötéves távlatban a Bajnokok Ligája meghatározó szereplője lehet" - tette hozzá az elnök.

Elhangzott az is, hogy a kézilabdacsapat összetételének magját a jelenlegi szezont végigjátszók alkotják majd, de emellett törekszenek új, minőségi és lehetőleg magyar játékosok szerződtetésére is.