Vágólapra másolva!
A négyes másik magyar együttesével, a Vasassal a nyitányon játszott 9-9 után szerdán kikapott a Szeged férfivízilabda-csapata az Euroliga főtáblájának második csoportkörében, a montenegrói Jadran Herceg Novi otthonában.

Eredmény, A csoport, 2. forduló:
Jadran Herceg Novi (montenegrói) - Szeged-Beton VE 13-10 (3-3, 5-3, 3-3, 2-1)
gól:
Somogyi, Molnár 2-2, Török, Kiss Cs., Vindisch, Kayes, Komlósi, Younger

Az elején még vezetett Kásás Zoltán legénysége, 2-1-re, majd 4-3-ra is, utána azonban a vendéglátók fordítani tudtak, s a nagyszünetre kétgólos előnyre tettek szert (8-6). A harmadik játékrészben 9-7-ig tartotta magát a Szeged, aztán viszont megint a hazaiak pillanatai következtek, akik 11-7-re elhúztak. Az utolsó pihenő előtt azonban fellángolt a magyar együttes, és a háromszoros olimpiai bajnok center, Molnár Tamás találataival a negyedik negyedre visszajött a remény (11-9). Amely azonban el is halt a Jadran gólerősebb támadójátéka nyomán: a vendéglátók - akik a negyedik, szintén montenegrói csoporttárstól, a Kotortól az első fordulóban 12-7-re kikaptak - végül is biztosan tartották otthon mind a három pontot.

A főtábla csoportjaiból a körmérkőzések zárultával a csoportelsők és -másodikak folytathatják az Euroliga negyeddöntőjében.