Vágólapra másolva!
A minden idők legjobb kosarasának tartott Michael Jordan fia, a Central Floridában szereplő Marcus Jordan nagyot zsákolt az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokság (NCAA) Stetson elleni meccsén.

A 20 éves játékos megítélése mégis felemás, a Rivals.com-on megjelent írás kommentelői közül sokan átlagos zsákolásnak nevezik a mozdulatsort, míg másik szerint úgy húzta a gyűrűbe a labdát, mint annak idején az apja.

A kosaras egy megszerzett labdát húzott nagy erővel a gyűrűbe, majd hosszasan ünnepelte a kosarat a közönséggel, amiért a beszámolók szerint kapott is egy technikait.

A zsákolás 1:00-tól látható:


Marcus Jordan maga is érzékeny témának tartja, ha őt vagy mást az apjához hasonlítanak. Idén júniusban - a Lakers-sikerrel végződött Los Angeles-Boston Celtics NBA-döntő közben - a saját Twitter-oldalán azt írta Kobe Bryantről, hogy "soha, senki ne merje őt az apámhoz hasonlítani, és azt mondani róla, hogy közel olyan jó, mint ő".

Emlékezetes sztori még a fiatal játékosról, hogy az egész egyetemet az Adidashoz kötötte szerződés, ám Jordan - az apja iránti tiszteletből - nem volt hajlandó, csak Nike Air Jordan-cipőben játszani. Az Adidasnál, miután meglátták a cipőt a lábán, válaszként azonnal megszüntették az együttműködést a közép-floridai egyetemmel.