Vágólapra másolva!
Franciaországban selejtez tovább a férfi LEN-kupában mind az FTC, mind a Honvéd férfivízilabda-csapata: előbbi Nizzában, utóbbi Marseille-ben igyekszik kiharcolni a legjobb 16 közé jutást ezen a hétvégén.

Ehhez mindkét magyar együttesnek vagy az első, vagy a második helyen kell végeznie négyesében, s erre valós esélyük is van a népligetieknek és a Kőér utcaiaknak egyaránt.

A Ferencváros - a G csoportban - pénteken a görög Vuliagmenivel kezd, másnap a német Duisburggal folytatja, majd vasárnap a házigazda Nice gárdájával zárja a második számú európai pólós sorozat második selejtezőkörét, s meglepő lenne, ha Ambrus Tamás vezetőedző egyre erőteljesebb játékot produkáló alakulata nem éllovasként biztosítaná helyét a nyolcaddöntőben.

A csoportgyőzelem a megalapozott célja a Vad Lajos irányította, s az elmúlt víkenden a Magyar Kupa negyeddöntőjében a címvédő és bajnok Vasast búcsúztató Honvédnak is, amely a spanyol Terrassa ellen nyit, szombaton mérkőzik a német Esslingennel, s a befezőnapon vív meg a vendéglátó Marseille együttesével az I csoportban.

A program:
péntek:
FTC-Fisher Klíma - Vuliagmeni (görög) 19.30
Groupama-Honvéd - CN Terrassa (spanyol) 20.45

szombat:
FTC-Fisher Klíma - ASC Duisburg (német) 18.30
Groupama-Honvéd - SSV Esslingen (német) 18.15

vasárnap:
FTC-Fisher Klíma - Olympic Nice (francia) 11.30
Groupama-Honvéd - CN Marseille (francia) 11.30