Vágólapra másolva!
Nyár elején még a román sajtó is arról írt, hogy Cristian Bud, a Kolozsvári CFR nagybányai csatára eljegyezte Szűcs Gabriellát, a Valcea magyar válogatott kézilabdázóját. A román sportnapilapok szerint azonban augusztusra véget ért az álomkapcsolat.

Szűcs Gabriella és Cristian Bud április végén, egy nagybányai kézilabda-mérkőzésen találkoztak. "Már el is jegyeztük egymást, jövőre pedig a lagzi is meglesz" - nyilatkozta még júniusban a Citynews.ro portálnak Bud. "Nagybányán találkoztunk, egy férfi kézilabdameccsen, neki másnap volt meccse a nagybányai női csapat ellenében. Szóba elegyedtünk, és azóta együtt vagyunk."

A pár azt tervezte, Páriszban nyaralnak, ehhez képest meglepetést keltett, hogy a román sportnapilapok szombati híre szerint a kapcsolat már a múlté.

"Gyorsan szeretném elfeledni ezt a kapcsolatot, mert nagyon stresszes és fárasztó volt" - idézte a Gazeta Sporturilor Szűcs Gabriellát. "Örülök, hogy véget ért. Most már csak a Valcaára szeretnék koncentrálni, s arra, hogy visszakerüljek a magyar válogatottba.