Vágólapra másolva!
Ha nem sikerül napokon belül Franciaországban csapatot találnia, akkor Dunaújvárosban folytatja pályafutását Szélig Viktor. A válogatott jégkorongozó együttese, a Briancon csődbe ment, nem tud elindulni az élvonalban, így a klub megvált a védőtől.

Sokáig úgy tűnt, a nagy anyagi nehézségek ellenére megmenekül a Briancon jégkorongcsapata a teljes csődtől, ám a francia szövetség hétfőn jelezte, nem tudja elfogadni a nevezést a 2010-2011-es bajnokságra, miután a brianconi vezetők nem tudtak garanciát vállalni a pénzügyi helyzet rendeződésére.

A csapat magyar játékosa, Szélig Viktor négy éve szerződött az együtteshez, az ötödik szezonját azonban nem kezdheti meg a legutóbbi francia bajnokság ezüstérmesénél, a francia kupa védőjénél.

"Kaptam egy szívhez szóló levelet, amelyben sajnálattal közlik, hogy a továbbiakban nem tudnak foglalkoztatni, és megköszönik az eddigi játékomat. Megdöbbentett a levél, arra készültünk, hogy augusztusban visszatérünk, minden holmink kint van, a fiamat beírattuk az iskolába, ezek után nem tudom, mi lesz" - nyilatkozta Szélig Viktor a Dunaújvárosi Hírlapnak.

A játékos szerint nagy baj, hogy a keretek már majdnem mindenhol véglegessé váltak, így egy héten belül eldől, Franciaországban marad, vagy visszatér Dunaújvárosba. Utóbbi lehetőségről elmondása szerint már tárgyalt Azari Zsolt ügyvezetővel.