Vágólapra másolva!
A Szeged nyerte a Vodafone férfivízlabda ob I rájátszásos szakaszának bronzéremért kiírt párharcát, miután a szombati, harmadik összecsapáson hazai medencében 7-5-re legyűrte a Ferencvárost.  Sikere révén - a Vasas és az Eger mellett  - a Szeged indulhat a legrangosabb kontinentális kupasorozatban, az Euroligában

a 3. helyért, 3. mérkőzés:
Szeged-Beton VE - FTC-Fisher Klíma 7-5 (1-1, 1-0, 2-2, 3-2)
gól:
Török 4, Vindisch 2, Molnár 1, illetve Weszelovszky 2, Tóth M., Steinmetz, Babay 1-1
a 2 győzelemig tartó párharc végeredménye: 2-1 a Szeged javára

A vendégek kezdtek jobban az emberelőnyben eredményes Weszelovszky László révén (0-1), de a szegediek gyorsan fordítottak Vindish Ferenc jóvoltából, aki szabaddobásból, majd akcióból vette be a Fradi kapuját (2-1).

A nagyszünet után, 3-1-ről visszakapaszkodott az FTC (3-3), de az ifjú Török Béla második góljával újfent a hazaiak vezettek (4-3). A negyedik negyed 4-4-e szoros végjátékot ígért, ám Török két újabb találata, közte pedig a háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamás akciógólja megpecsételte a zöld-fehérek sorsát, akikeknek Babay Árpád révén már csak a szépítésre futotta az erejükből.

Megőrizte címét a Dunaújváros női csapata

Magabiztosan védte meg címét a Vodafone női ob I-ben a Dunaújváros, amely a szombati zárófordulóban legfőbb riválisa, a Szentes otthonában diadalmaskodott nyolcgólos különbséggel.

A DF-DVCSH gárdája - elsősorban az 5 találatig jutó Keszthelyi Ritának köszönhetően - 14-6-ra nyert, s az 1-4. helyért kiírt rájátszásban 12 pontos előnnyel végzett az élen legyőzöttje előtt. A harmadik helyet az Eger érdemelte ki.

A 2009/10-es bajnoki idény végeredménye:
1. DF-DVCSH
2. Hungerit-MetalCom-Szentesi VK
3. ZF-Eger
4. UVSE
5. BVSC-Zugló Diapolo
6. Universitas Szeged
7. Honvéd ELTE POLO
8. Héraklész II.
9. Héraklész I.
10. Angyalföldi SI