Vágólapra másolva!
Az időeredményével nem, de a helyezésével elégedett Berecz Anna, aki a 35. helyen végzett a vancouveri olimpia szerdai lesikló számában.

A magyar versenyző 13.67 másodperccel kapott ki a győztes amerikai Lindsey Vonntól, szerinte azért sem sikerült jobban szerepelnie, mert kevés edzéslehetőség adódott.

"Eredetileg öt edzésünk lett volna, ehelyett csupán egyszer mehettünk le, ami mindenkinek gondot jelentett. Örülök, hogy ezek után sikerült célba érnem, a folytatásban már egyszerűbb lesz, és akkor talán az időmmel is elégedettebb lehetek, most ugyanis nem sikerült 7-10 másodpercen belülre kerülni az elsőhöz képest. Kilenccel már a harminc közé lehetett jutni, kár, hogy ez nem sikerült" - nyilatkozta a Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának Berecz Anna.

Hozzátette, nem esett pánikba a verseny alatt, pedig életében még nem ment ilyen nehéz pályán. Többeknek nem is sikerült megbirkózni vele, 45 indulóból 38 ért célba, s olyan világsztárok is hatalmasat buktak, mint a svéd Anja Pärson, aki műlesiklásban négy éve olimpiai bajnok volt, lesiklásban pedig bronzérmes. A térdsérülést szenvedett csíkszeredai Miklós Editet mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.