Vágólapra másolva!
Menesztette edzőjét a DVSC-Korvex nőikézilabda-csapata, amelynek vezetősége megköszönte Bakó Botond és Medgyessy Sándor munkáját.

"A DVSC Kézilabda Kft. vezetősége az este folyamán áttekintette az utóbbi hetek történéseit, s úgy döntött, hogy Bakó Botond és Medgyessy Sándor edzők munkáját megköszöni és egyúttal felmenti őket a további munkavégzés alól. A vezetőség úgy látja, hogy a célkitűzések teljesítését új edző(k) személyében látja biztosítottnak. Az új szakvezető(k) személye napokon belül eldől" - áll a klub honlapján lévő közleményben.

Bakó a 2004-2005-ös bajnokságban még játékosként segítette az Orosháza másodosztályú csapatát, de emellett az ifjúsági együttesnél edzősködött is. Egy évvel később már ő irányította a felnőtt csapatot, 2006. júliusában pedig az élvonalbeli Békés kötött vele 1+1 éves szerződést.

Debrecenbe 2008 nyarán igazolt, a tavalyi szezonban irányításával harmadik lett az együttes. Az idei szezonban ennél is merészebb terveket szőttek a vezetők, a csapat 17 forduló után 4 vereséggel a második helyen áll, a KEK-ből pedig a hétvégén esett ki a montenegrói Buducnost ellenében.