Vágólapra másolva!
Civil kezdeményezésbe fogott a Veszprém Kézilabda Fan Club, amely felhívással fordult a szurkolók felé, segítsenek ötleteikkel, javaslataikkal egy esetleges Marian Cozma-emlékmű létrehozásában.

"Marian Cozma tragikus halála mindnyájunkat megrendített. Azóta keressük annak módját, hogy méltó emléket állítsunk kiváló játékosunknak: a tragikus vasárnap óta nem telt el olyan nap, hogy valamilyen fórumon fel ne merült volna a játékosnak emléket állító emlékmű létrehozásának igénye.

A Veszprém Kézilabda Fan Club tagjai szeretnék a kezdeményezést szervezett mederbe terelni. Célunk, hogy segítségünkkel a szurkolói közösség méltó emléket állíthasson játékosunknak.

Egy emlékmű létrehozása hosszú folyamat, sok egymást követő, egymásból következő kis lépések sorozata. Mi most az első kicsi, ámde annál fontosabb lépést szeretnénk megtenni: szeretnénk megtudni, hogy mekkora az ügy támogatottsága, szeretnénk megtudni, hogy mi erről a véleményetek.

Létrehoztunk a fórumunkon egy topikot, ahol minden, az emlékművel kapcsolatos kérdést meg tudunk beszélni, meg tudunk vitatni.

Kérjük, regisztráljatok, kérdezzetek, írjatok, javasoljatok! Ezzel párhuzamosan megkeressük a Veszprém Aréna üzemeltetőit, a város Önkormányzatát azzal kapcsolatban, hogy milyen lehetőségek vannak egy emlékmű állítására, ennek milyen jogi és egyéb feltételei vannak.

Ha felmértük az igényeket, a lehetőségeket, akkor jöhetnek a következő apró, ámde annál fontosabb lépések, melyekre a Fan Club már részben fel is van készülve" - olvasható a felhívásban.