Vágólapra másolva!
Román sajtóértesülések szerint a kolozsvári U Jolidon nőikézilabda-csapata szeretné leigazolni Petróczi Viktóriát. A kapus legutóbbi a Fehérép Alcoát erősítette, a fehérvári klub februárban bontott vele szerződést.

A román Mediafax hírügynökség jelentése szerint a 26 éves hálóőr szerda reggel részt vett a kolozsváriak edzésén, és néhány napig az erdélyi városban marad, ahol a csapat vezetői majd eldöntik, hogy leigazolják-e vagy sem.

A kolozsvári együttes két éve a Challenge-kupa döntőjébe jutott, az idei román bajnokságban azonban gyengén szerepel: öt fordulóval az idény vége előtt a 12. helyet foglalja el.

A bajnokság végén újabb játékos távozik a csőd által fenyegetett Tajtavill-Nyíradony gárdájától: a Hódmezővásárhelyre tartó Sopronyi Anett és Király Annamária után a rutinos átlövő, Pádár Margit hagyja el a csapatot, s a másodosztályú Érd alakulatát erősíti a jövőben.

A Pest megyei város együttesét erősíti többek között az egykori válogatott átlövő, Németh Helga, illetve a beállós Őri Cecília, de itt folytatja pályafutását nyártól a Debrecenből távozó Szrnka Hortenzia is.