Vágólapra másolva!
Egyre több forrás tényként közli, hogy az MKB Veszprém férfikézilabda-csapata a szlovén Celje Pivovarna Lasko két klasszisával, Mirsad Terziccel és Renato Suliccal erősítene a következő szezonra.

Horvát és szlovén lapok mellett már a Balkan-Handball kézilabdaportál is foglalkozott a Celje Pivovarna Lasko csapatának két klasszisával. A hírek szerint ugyanis a bosnyák balátlövő, Mirsad Terzic és a horvát beállós, Renato Sulic Veszprémbe tart. (Terzic iránt élénken érdeklődik a spanyol Ademar León, míg Sulicot 2004-ben egyszer már szerződtette a Veszprém, ám akkor súlyos autóbalesete miatt egy mérkőzésen sem léphetett pályára a magyar együttes színeiben.)

A Balkan-Handball szerint a Celje együtteséből David Spiler Koperba tart, de távozik Miha Gorensek, Vasja Furlana, Branko Bedekovic, Nikola Kojic és Tomas Reznicek is, míg érkezési oldalon Uros Zorman (Ciudad Real), Ales Pajovic (Ciudad Real) és Renato Vugrinec (Portland San Antonio) neve merült fel.

Érdeklődésünkre Miha Hocevar, a szlovén Delo munkatársa elmondta, arról hallott, hogy Terzic aláírt a magyar együtteshez, Sulic esetében azonban valószínűbbnek tartja, hogy a szintén érdeklődő Zágráb csapatába igazol.

Az [origo] megkereste a klub sajtóirodáját is, ahol Miha Pantelic csupán annyit árult el, Terzic biztosan távozik a szezon végén, de hamarosan hasonló megállapodásra jut a klub Suliccsal is.