Vágólapra másolva!
Bár csak kedden reggel kezdte el árusítani a belépőket a női kézilabda Bajnokok Ligája-döntő május 16-ai visszavágójára a Győri Audi ETO KC, 8.30-kor már nem juthattak jegyhez a szurkolók, akik hajnal óta kígyózó sorokban vártak a Magvassy-csarnok előtt.

A magyar együttes Veszprémben játssza a Viborg elleni csata második mérkőzését, az ottani aréna befogadóképessége körülbelül 5000 fő.

A csalódott, belépő nélkül maradt tömeg Vanyus Attila klubelnöktől szeretett volna magyarázatot kapni a történtekre, aki ki is állt a szurkolók elé.

"Egyik oldalról örömteli, hogy most még talán egy tízezres csarnok is kicsi lett volna, ugyanakkor nagyon sajnáljuk a történteket. Erre mi sem készültünk fel. Egy biztos, tanultunk belőle, s remélhetőleg lesz még rá mód, hogy kiengeszteljük a most joggal csalódott embereket" - mondta Vanyus, aki pontos számokkal nem tudott szolgálni, de nagyságrendileg elsorolta, kik jutottak jegyhez.

Nyolcszázat a bérletesek vehetnek meg, ötszázat a dán, nyolcszázat pedig a győri szurkolói egyesület. A VIP-jegyek száma 500, a szponzorok közül a város 300, az Audi 150, a további kisebb-nagyobb támogatók összesen 500 jegyet vásárolhatnak. Hétszáz jegyet a házigazda Veszprém, míg ötszáz belépőt a csapat vásárolt fel.

A BL-döntő első meccsét május 9-én rendezik Aalborgban.