Vágólapra másolva!
Tatán gyakorol a jövő pénteken kezdődő horvátországi világbajnokságra készülő magyar férfikézilabda-válogatott.  Hajdu János szövetségi kapitány a keretbe 17 játékost hívott be, közülük egy nem utazik majd a vb-re.

A gárda szerdán Csehországba látogat az Újévi Tornára, amelyen sorrendben a lengyel, a cseh és a szlovák együttessel találkozik. Előbbi két összecsapásnak Plzen, a zárófordulónak Prága ad otthont. A szlovákokkal a vb csoportkörében is találkoznak majd a magyarok.

Január 13-án lesz csapathirdetés, 14-én Tatán zártkapus mérkőzésen csap össze a magyar és a norvég válogatott. A Hajdu-csapat 16-án utazik Eszékre, ahol az ausztrál, a román, a szlovák az argentin és az olimpiai bajnok francia együttessel csatázik a csoportban. A folytatás Zágrábban lesz.

"Az újonnan begyakorolt elemeket élesben lehet igazán gyakorolni, így már a csehországi tornán sem kívánunk nagyon titkolózni. Persze, a norvégok elleni zártkapus meccsre marad még egy-két fegyver, amit majd a vb-n kívánunk bevetni" - mondta Hajdu János.

A tatai keret
kapusok: Fazekas, Puljezevics, Mikler
mezőnyjátékosok: Iváncsik T., Gulyás, Nagy L., Mocsai, Gál, Zubai, Eklemovics, Császár, Putics, Ilyés, Iváncsik G., Törő, Harsányi, Herbert