Vágólapra másolva!
Kiválóan kezdte az osztrák bajnokságot az Alba Volán jégkorongcsapata, amely az EBHL első két fordulójában is győztesen hagyta el a pályát. A székesfehérvári vezetők azonban még mindig erősítenének, ennek megfelelően két próbajátékos is érkezett.

A 30 esztendős Johannes Alanen és a nála három évvel fiatalabb Juhamatti Yli-Junnila egyaránt csatárposzton bevethető. Mindketten hazájuk élvonalából érkeznek a székesfehérvári klubhoz, és ha megfelelnek a követelményeknek, a szezon végéig maradhatnak.

A 182 cm magas, 82 kg testsúlyú Alanen pályafutása nagy részét a Tappara együttesével a finn élvonalban töltötte, de megfordult a JYP, az Espoo Blues és legutóbb a TPS Turku csapatában is. Óriási rutinnal rendelkezik, 562 finn élvonalbeli összecsapás van a háta mögött, ezeken 64 gólt szerzett és 54 gólpasszt adott. Dicsőséglistája igen hosszú: volt ifjúsági világbajnoki ezüstérmes, junior világbajnok és finn bajnok.

Nála fiatalabb a dallamos nevű Juhamatti Yli-Junnila, a 27 éves center igen termetes, hiszen 196 cm és 96 kg. Ő is a finn élvonalban edződött, a Lukko csapatában vívta meg legtöbb találkozóját. 274 finn SM-Liga találkozón 24 gólt és 43 átadást szorgoskodott össze. Szintén finn utánpótlás-válogatott volt, 1999-ben aranyérmet nyert az ifjúsági világbajnokságon.