Vágólapra másolva!
A MiZo Pécs 2010 csapatától elszenvedett 85-49-es vereséget követően edzőt váltott a Szeviép-Szeged nőikosárlabda-együttese: Fodor Péter helyét a Domokos Mihály, Donkó Orsolya kettős vette át.

Új szakmai stáb irányítja a Szeviép-Szeged nőikosárlabda-csapatának munkáját. A Délmagyarország információja szerint a pécsi fiaskót követően a klubvezetés úgy döntött, Domokos Mihály személyében szakmai igazgatót nevez ki, ezt a felállást viszont Fodor Péter vezetőedző nem fogadta el.

"A két fél nem kívánja kommentálni a döntést" - nyilatkozta a lapnak Domokos Mihály. "Nem lesz ismeretlen a feladat, hiszen két éve hasonló módon kerültem a Szeviép kispadjára. Akkor Zseljko Dokicstól köszöntünk el. Hasonló lesz a felállás: a szakmai munkáért én felelek, segítőm Donkó Orsolya. Orsi tartja az edzéseket, a meccseken pedig a vezetőedzői munka az enyém. Bízom benne, hogy sikerül felrázni a társaságot, mert az elmúlt időszakban nem játszottunk jól."

A csapattal kapcsolatos hír, hogy Kajdacsi Judit, aki februárban váratlanul bejelentette, felhagy az aktív játékkal, az olasz élvonalban utolsó előtti helyen álló Pallacanestro Ribera csapatában folytathatja pályafutását.