Vágólapra másolva!
A Pick Szeged számára roppant fontos lenne, hogy a dán Gudme otthonában két pontot szerezzen, máskülönben nem juthat tovább az elődöntőbe a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

A férfi BL középdöntője különösen "kegyetlen", mert a négy kvartettből csak az első helyezettek kerülnek a négy közé. A Tisza-partiak azzal kerültek komoly lépéshátrányba, hogy szombaton hazai környezetben kikaptak a spanyol Barcelonától.

Egy újabb botlás nem engedhető meg, de az már a csoportsorsoláskor látszott, óriási bravúrral és szerencsével lehetne továbbjutni. Az otthon elveszített pontokat idegenben kellene pótolni. A magyar bajnok két hete az utolsó másodpercben dobott góllal nyert a vendég dánok ellen 34-33-ra.

A női BL-ben nincs miért izgulni, a Győri Audi ETO KC vasárnap legnagyobb riválisát, a román Valceát is legyőzte, így pontveszteség nélkül vezet. Ha Görbiczék szombaton Nürnbergben nyerni tudnak, akkor a csoport első helyén jutnának tovább. Intő jel azonban, hogy a Valcea döntetlent játszott a német együttes otthonában.