Vágólapra másolva!
A Dunaszerdahelyi Sportgimnázium és a csallóközi kézilabdaközpontok 200 tanulója előtt tartott élménybeszámolót kedden Görbicz Anita, az Audi ETO csillaga. Az iskola is csatlakozott az Audi ETO utánpótlás-nevelő rendszeréhez és az iskola igazgatója megkérte a győrieket, hogy Görbicz Anita látogasson el az intézménybe.

A Győri Audi ETO KC és a magyar válogatott meghatározó egyéniségét a nyárasdi kézilabdázás aranykoránál edzőként közreműködő Németh Pál mutatta be a fiataloknak.

"Felsorolni is nehéz a kétszeres magyar bajnok, Magyarország háromszoros legjobb kézilabdázójának sikerszériáját. Játéktudását mi sem minősíti jobban, mint az a tény, hogy háromszor is besorolták a világbajnokságok All Star csapatába, 2005-ben pedig a világ legjobb női játékosának választották őt a szakemberek. Példaértékű a klubhűsége, hiszen a tíz éves korától a győriek mezét viseli" - fogalmazott a tréner a parameter.sk oldalon.

A másfél órás beszélgetés óriási sikert aratott, ezúttal is kiderült Görbicz Anita óriási népszerűségnek és szeretetnek örvend szinte mindenhol.

"Nagy pozitívumnak tartom, hogy a Dunaszerdahelyi Sportgimnáziumban kézilabdacsapat is működik. Előfordulhat, hogy pár év múlva éppen az itteni növendékek közül kerül ki klubunk egyik újabb dél-szlovákiai erőssége. A győri profizmus hajnalán ebből a térségből a nyárasdi Németh Jolánt hívtuk segítségül" - nyilatkozta az Új Szónak Vanyus Attila, a Győri Audi ETO KC elnöke.