Vágólapra másolva!
A vendég Győri Audi ETO KC nagy csatában nyert a Dunaferr otthonában a nőikézilabda NB I szerdai rangadóján, és így megerősítette vezető helyét a tabella élén.

Eredmény:
Dunaferr - Győri Audi ETO KC 29-34 (16-18)

Mivel a női NB I-ben ebben a szezonban nem rendeznek rájátszást - lévén, március végén olimpiai selejtező vár a válogatottra -, így különösen nagy volt a tétje a mostani összecsapásnak.

Remekül kezdett az éllovas, eddig pontveszteség nélkül álló Győr. Pálinger kiválóan védett, Görbicz jól fogta össze a csapatot, és ha kellett, gólokat szerzett. Negyedóra elteltével már 11-5-re vezetett az ETO. Időkérés után rendezte sorait a Dunaújváros, a kapus Ungureanu hárításaival, valamint a szélső Lovász jó lövő teljesítményének köszönhetően sikerült egyenlíteni. Azonban a nagy rohanásban a szünetre elfáradtak a hazaiak és megint a rivális pillanatai következtek.

A szünet után már együtt haladt a két együttes, azonban a dunaújvárosiak egyszer sem tudták átvenni a lélektanilag fontos vezetést, csak az egyenlítésre futotta erejükből.

A folytatásban megint felpörgette az iramot a Győr, ismételten meglépett, és a hajrában már nem engedte ki kezéből a rendkívül értékes két pontot.

Mivel a Győr már kétszer megverte legnagyobb riválisát, és továbbra is százszázalékos, szinte biztos, hogy megnyeri a bajnokságot, noha még kilenc forduló hátra van a szezonból.

Az élcsoport állása:
1. Győr 26 pont/13 mérkőzés
2. Dunaferr 22/13
3. Budapest Bank-FTC 18/12